چرا نباید به کودک نوپا خود به اشتراک گذاشتن اسباب بازی را آموزش دهیم؟

چرا نباید به کودک نوپا خود به اشتراک گذاشتن اسباب بازی را آموزش دهیم؟

خلاصه: وقتی سراغ خرید اسباب بازی برای کودک خود می‌روید، باید بدانید که کودک بعد از خرید خود را مالک آن می‌داند و نباید به آن برای اشتراک گذاشتن اسباب بازی سخت گرفت.”به اشتراک گذاشتن اسباب بازی کار پسندیده و خوبی است” – این چیزی است که به ما یاد دادند و دقیقا همان چیزی است […]

وقتی سراغ خرید اسباب بازی برای کودک خود می‌روید، باید بدانید که کودک بعد از خرید خود را مالک آن می‌داند و نباید به آن برای اشتراک گذاشتن اسباب بازی سخت گرفت.”به اشتراک گذاشتن اسباب بازی کار پسندیده و خوبی است” – این چیزی است که به ما یاد دادند و دقیقا همان چیزی است که قصد داریم تا به عنوان والدین به کودک نوپای خود یاد دهیم و توقع داشته باشیم آن را درک کند. اگر دقت کرده باشید، در بیشتر مواقع سخت است که فرزند خود را وادار کنید اسباب بازی خود را با بچه‌های دیگر به اشتراک بگذارد و عصبانی نشود. نکته این است که باید سن کودک خود را در نظر بگیرید و آموزش اشتراک گذاشتن اسباب بازی را به سنین بالاتر موکول کنید.

ما در این مقاله به سن مشخصی در مورد این آموزش نرسیدیم، اما قصد داریم تا به شما بگوییم که حداقل این کار را برای کودک نوپای خود انجام ندهید چرا که نتیجه عکس خواهد داشت.

کودکان نوپا هیچ درکی از اشتراک گذاشتن اسباب بازی با هم سن خود ندارند

اشتراک گذاشتن اسباب بازی

کودکان نوپا برای درک مفهوم اشتراک گذاری بسیار کوچک هستند. بنابراین فایده‌ای ندارد که بخواهید به آنها توضیح دهید که باید اسباب بازی خود را با کودک دیگری به اشتراک بگذارند. آنها به هیچ عنوان این مفهوم را درک نمی‌کنند و کلمات شما نیز چیزی به آنها نمی‌آموزند.

به همین خاطر و برای اینکه بتوانید این مفهوم را برای آنها روشن کنید، باید منتظر بمانید تا کمی بزرگتر شوند؛ زمانی که کودک شما از نظر ذهنی و احساسی به اندازه کافی رشد کرده باشد تا بتواند درک کند که به اشتراک گذاشتن اسباب بازی و دیگر وسایل با دیگر همسالان و مراقبت از آنها با یکدیگر ارتباط دارند و در واقع چرا این کار برای آنها خوب است.

مالکیت اشیاء به آنها کمک می‌کند احساسات درونی خود را تقویت کنند

اشتراک گذاشتن اسباب بازی

یکی از دلایلی که کودکان نوپا مفهوم اشتراک گذاری را درک نمی‌کنند، این است که هنوز تصوری از خود به عنوان فردی مستقل ندارند. خرید اسباب بازی پسرانه که فقط متعلق به آنها است و خب هیچکس نمی‌تواند این درک را به آنها بدهد که بتوانند این مالکیت را حس کنند. بنابراین وقتی چیزی را محکم در بغل خود می‌گیرند و حتی مایل نیستند که آن را برای ثانیه‌ای به دست شخص دیگری بدهند، نشانه‌ای از خودخواه بودن آنها نیست. آنها در حال آزمایش این فرضیه هستند که “فردی مستقل با متعلقات شخصی خود هستند”.

به این ترتیب کودکان نوپا و در سنین پایین به هیچ عنوان هیچ درکی از این موضوع ندارند که وسیله‌ای که برای خودشان است را متعلق به شخص دیگری بدانند.

آنها فکر می‌کنند که با اشتراک گذاشتن اسباب بازی خود برای همیشه آن را از دست می‌دهند

اشتراک گذاشتن اسباب بازی

نکته دیگری که موضوع را پیچیده می‌کند، مفهوم زمان است. کودکان نوپا هنوز نمی‌توانند این مفهوم را درک کنند. بنابراین در حالی که والدین ممکن است فکر کنند که این مسئله چندان مهمی نیست که اجازه دهیم بچه‌ای دیگر برای مدتی با اسباب بازی فرزند خود بازی کند، اما فرزند آنها این موضوع را به عنوان از دست دادن همیشه اسباب بازی خود تلقی می‌کند. زیرا آنها نمی‌توانند تصور کنند که شخص دیگری می‌تواند اسباب بازی او را برای یه مدت کوتاهی داشته باشد و سپس آن را پس دهد. این ناتوانی در درک هنگامی رخ می‌دهد که به آنها می‌گویید الان “نوبت” دوست‌ات است که بازی کند.

کودکان نوپا نمی‌توانند انگیزه‌های خود را کنترل کنند

برای کودکان نوپا سخت است که انگیزه‌های خود را کنترل کنند. بنابراین، اگر آنها چیزی را دوست داشته باشند و می‌خواهند فقط متعلق به آنها باشد، هیچ کلمه‌ای وجود ندارد که بتوانند با آن شما را متقاعد کنند.

به این ترتیب می‌توانید به فرزند خود پیشنهاد دهید که اشتراک گذاری کار درستی است

اشتراک گذاشتن اسباب بازی

گاهی اوقات، کودک نوپای شما ممکن است چیزی را با کسی به اشتراک بگذارد. با این حال، این یک اقدام آگاهانه برای به اشتراک گذاری نیست و آنها با این کار تنها می‌خواهند آزمون و خطا انجام دهند. اگر این اتفاق بیفتد، می‌توانید به فرزند خود نشان دهید که چقدر از اینکه چیزی را با شما به اشتراک گذاشته است خوشحال هستید و همچنین، واقعاً از این فرصت به عنوان عملی واقعی استقبال کنید. بنابراین اگر این شرایط به طور طبیعی اتفاق افتاد، می‌توانید از آن به عنوان یک فرصت آموزشی استفاده کنید.

اشتراک گذاشتن اسباب بازی

اگر کسی اسباب بازی بچه شما را می‌گیرد، مهم این است این موضوع را به کودک خود بفهمانید. برای کودک خود می‌توانید احساسات او را توصیف کنید و تأکید کنید که متوجه هستید که دوست ندارد کسی اسباب بازی او را بردارد. همچنین می‌توانید به آنها بگویید آنچه را که متعلق به اوست، محکم نگه دارند، زیرا این حق آنها است. در مورد بچه‌ای که اسباب بازی را برداشته است، می‌توانید به او یاد دهید که به جای قاپیدن اسباب بازی،‌ سری بعد از صاحب اسباب بازی اجازه بگیرد.

با این حال، خیلی نیز نیاز به فشار آوردن نیست. اگر بعد از خرید اسباب بازی دخترانه مدام اصرار دارید که کودک شما اسباب بازی خود را با شخص دیگری به اشتراک بگذارد، باید بدانید که این کار شما می‌تواند بدتر کودک را به گرفتن گارد مجبور کند و حتی او را به سمت خودخواهی سوق دهد.

با گذشت زمان، فرزند شما جهان را بهتر درک می‌کند و حتی ممکن است یاد بگیرد که چقدر بازی به صورت اشتراکی با اسباب بازی‌ها چقدر می‌تواند جذاب باشد، چرا که می‌بیند این کار باعث خوشحالی دیگران می‌شود.

از چه زمانی آموزش اشتراک گذاری را به کودک خود آغاز کردید؟ آیا روشی را امتحان کردید که ما در این مقاله عنوان نکرده‌ایم؟ آن را با ما و دیگر والدین در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.

بیشتر بخوانید: فواید بازی کردن برای کودکان و خردسالان

تضمین
بهترین قیمت
ارسال
به سراسر کشور
ضمانت
اصل بودن کالا
پرداخت
در محل
موجود شد به من اطلاع بده به محض موجود شدن این کالا ما اولین نفر به شما خبر خواهیم داد لطفا شماره خود را در زیر وارد نمایید.
پیامک به نگران نباشید ما شماره تماس شما را با هیچکس به اشتراک نخواهیم گذاشت.
مقایسه موارد
  • کل (0)
مقایسه
0